KRIJO SHPALLJE

Compare Listings

Dar spitalele trebuie să se gândească la proiecțiile pe termen lung

Dar spitalele trebuie să se gândească la proiecțiile pe termen lung

Mulți oameni navighează pe web pentru a se autodiagnostica, dar acest lucru poate fi periculos în funcție de sursa informației. Medicii evidențiază șapte site-uri web care pot fi recomandate pacienților.

Cum își pot organiza organizațiile de îngrijire responsabile să își optimizeze EHR-urile? Practica medicilor oferă câteva sfaturi.

Odată cu apropierea rapidă a sezonului de sărbători, este important ca cabinetele medicale să stabilească reguli care să limiteze problemele de răspundere.

Crearea unor relații puternice cu pacientul este cheia succesului oricărei practici, iar interacțiunile pozitive ale personalului sunt esențiale.

Acest rezumat săptămânal de știri este adus cititorilor noștri de către partenerii noștri de la Physicians Practice, care face parte din UBM Medica. (Este necesară înregistrarea gratuită.)

,

Industria asistenței medicale este plină de oameni care văd ceea ce fac pentru a trăi nu ca pe un loc de muncă, ci ca pe motivul lor de a fi.

“Multe persoane simt că sunt definite de profesia medicală”, spune Karen Speirs, DO, MPH, președinte al personalului medical de la Centrul Medical Munson din Traverse City, Mich.

Dar forța de muncă americană îmbătrânește și asta include profesioniști din domeniul sănătății. Spre deosebire de alte industrii, unde pensionarea și încetinirea profesională sunt deseori anticipate cu nerăbdare, mulți profesioniști din domeniul sănătății sunt reticenți să se pensioneze. Și odată cu trecerea anilor, vor fi mai mulți lucrători mai în vârstă decât oricând.

Potrivit Biroului de Statistică a Muncii, din 1992 până în 2002, ponderea forței de muncă pentru acele vârste de 55 de ani și peste a crescut de la 11,8% la 14,3%. În 2012, ponderea lor din forța de muncă a crescut la 20,9%. Se preconizează că acest număr va crește la 25,6% până în 2022.

Odată cu îmbătrânirea, desigur, vine și deteriorarea sănătății legate de vârstă și declinul cognitiv, care include totul, de la oboseală și oboseală a ochilor, la pierderea abilităților motorii fine, până la demență. Aceasta prezintă spitalele și sistemele de sănătate cu considerații speciale.

“Medicii suferă de demență la fel ca oricine altcineva. Nu suntem imuni la aceasta”, spune Scott A. Syverud, MD, președintele comitetului de acreditare al Universității din Virginia Health System.

Atunci când furnizorii de servicii medicale se confruntă cu scăderea sănătății legate de vârstă, totuși, nu doar sănătatea și sănătatea lor sunt un factor; sănătatea pacienților lor este, de asemenea, în joc. Cu toate acestea, anii de experiență pe care clinicienii mai în vârstă le aduc instituțiilor lor sunt incalculabile; aceștia nu sunt oameni care ar trebui să fie loviți cu piciorul până la bordură.

„A le anula ar fi o risipă”, spune Peter McMenamin, dr., Consilier senior în politici și economist în sănătate pentru Asociația Americană a Asistenților Medicali.

Syverud este de acord, spunând: „Aceștia sunt cei mai respectați membri ai personalului nostru clinic” și adesea sunt președinți de departament.

Găsirea unui echilibru pentru redimensionarea

Găsirea unui echilibru între păstrarea deceniilor de experiență și experiență a clinicienilor mai în vârstă și asigurarea faptului că acești clinici pot oferi în continuare în condiții de siguranță cea mai bună îngrijire a pacienților este esențială pentru modul în care spitalele și sistemele de sănătate ar trebui să gestioneze cu respect un număr tot mai mare de clinici în vârstă.

În materie de asistență medicală, McMenamin consideră că ar trebui să existe destule asistente medicale noi pentru a ocupa posturile vacante, pe măsură ce o mulțime de asistente mai în vârstă se retrage în următorii 10-15 ani sau cam așa ceva. Dar ceea ce îl îngrijorează este că asistenții medicali mai în vârstă, cu o experiență de neprețuit, „vor ieși pe ușă”.

„Nu poți înlocui experiența de 30 sau 45 de ani cu o nouă asistentă”, spune el. – Asta nu calculează.

Cu toate acestea, este imposibil de ignorat faptul că „există o mulțime de cereri fizice pentru îngrijirile de asistență medicală, în ceea ce privește îngrijirea fizică efectivă a pacienților”, spune John R. Combes, MD, vicepreședinte și președinte și COO al Centrului American Hospital Association. pentru guvernarea sănătății.

Prin urmare, organizațiile de asistență medicală ar trebui să caute modalități de a reduce volumul de muncă fizic al asistentelor în vârstă, în timp ce își valorifică cunoștințele. Atât Combes, cât și McMenamin recomandă programe de mentorat ca modalitate de a face acest lucru. În calitate de economist, el îi consideră o tactică pentru eliminarea deșeurilor, precum și o modalitate de a permite asistenților medicali mai în vârstă să își extindă cariera și să transfere o parte din cunoștințele lor.

„[Spitalele] ar trebui să se gândească și la crearea unei rezerve de capital uman”, spune el. “Acest lucru ar permite spitalelor să-și dezvolte propria forță de muncă cu experiență în următorii 15 ani.”

Același lucru se poate face și pentru medici, spune Combes, care sugerează atribuirea medicilor mai în vârstă cu servicii de predare, permițându-le să-i sfătuiască pe medicii mai tineri care ar putea fi aceia care să acorde îngrijire pacientului.

Trecerea la roluri de mentorat și predare este doar o modalitate prin care spitalele pot reduce volumul de muncă al medicilor lor mai în vârstă.

„Cred că ar avea sens … dacă [spitalele] ar experimenta revenirea la schimburi de opt ore pentru unele dintre asistentele lor mai în vârstă”, spune McMenamin.

Combes sugerează, de asemenea, încetarea acoperirii obligatorii de gardă pentru medici la o anumită vârstă, cum ar fi 65 de ani, ceea ce au făcut multe spitale.

Screening cognitiv

Un număr în creștere, dar anecdotic mic, de spitale sunt proactive, cerând clinicienilor mai în vârstă să fie supuși unor screening-uri fizice și cognitive atunci când ajung la o anumită vârstă.

Din 2011, Universitatea din Virginia Health System a cerut medicilor să se supună unor examene neurocognitive și fizice la împlinirea vârstei de 70 de ani, adăugând un pas suplimentar la reînnoirea privilegiilor lor de spital. Trebuie să repete examenul la 75 de ani și de fiecare dată când își reînnoiesc privilegiile; directorul programului de sănătate al medicului trebuie să se semneze. Syverud spune că examenul durează aproximativ 4 ore și costă aproximativ 2.000 de dolari pe bucată. Departamentele clinice ale medicilor acoperă costul. “Este nevoie de un singur rezultat rău cu un pacient pentru ca întregul program să merite”.

Acest lucru se datorează faptului că un rezultat rău este uneori primul indiciu al afectării clinicienilor.

“Dacă nu am avea această politică, modul tradițional în care acest lucru se întâmplă cu medicii este că se întâmplă ceva în practica lor”, spune Syverud. “Se încheie cariera și este un sfârșit public al carierei. Nu este bine pentru medic și, mai important, nu este bine pentru pacient.” Nici nu este bun pentru spital sau sistemul de sănătate.

Aproximativ 50 de medici au trecut prin evaluare de la stabilirea politicii. Rezultatele sunt confidențiale și determină acțiunile întreprinse. Pentru unii medici, o factură curată a sănătății este un motiv de mândrie și poate de validare. Dacă se detectează o slăbiciune, „politica le oferă un mod confidențial de a discuta acest lucru”, spune Syverud. „Bănuiesc că ar fi o ușurare pentru mulți oameni”.

De asemenea, oferă clinicienilor puterea și intimitatea de a decide cum să-și încheie propriile cariere, în propriile condiții, în funcție de constatări. De exemplu, un medic ar putea avea probleme cu abilitățile motorii fine, dar să fie neurocognitiv și ar putea să își schimbe responsabilitățile în consecință.

Centrul Medical Munson a adoptat o politică similară în 2014, cerând medicilor la vârsta de 70 de ani și la fiecare 2 ani după aceea să se supună unui examen fizic, un ecran auditiv și evaluării cognitive din Montreal. Programul este voluntar la vârsta de 65 de ani. Dacă un medic nu a susținut examenul în termen de 30 de zile de la notificarea în acest sens, va fi considerat că a renunțat în mod voluntar la privilegiile lor.

Speirs spune că a existat o anumită rezistență la această politică atunci când a fost adoptată pentru prima dată.

„O parte din retragere a fost că nu au simțit că este corect să facă un test, că vor ști când nu vor putea practica medicina”, spune ea. Dar, “argumentul nu se ridică. Chiar și cu semne de demență ușoară, nu poți spune în tine, de multe ori. Poate fi ultimul care știe.”

Și, deși acuzațiile de ageism sunt o posibilitate reală, restricțiile legate de vârstă și verificările în alte industrii sunt standard. Admirația Federală pentru Aviație, de exemplu, are o vârstă obligatorie de pensionare de 65 de ani pentru piloți.

Universitatea din Virginia a primit „multă rezistență și feedback negativ” față de politică atunci când a fost adoptată pentru prima dată, spune Syverud. Medicii s-au întrebat dacă mai este doar un pic de birocrație și s-au întrebat dacă într-adevăr adaugă valoare îngrijirii pacienților. Dar Syverud spune că a vorbit individual cu fiecare dintre clinicienii cărora li s-a aplicat politica și acum, există o acceptare pe scară largă a https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ acesteia. În plus, majoritatea clinicienilor au performanțe extrem de bune la examene.

„Pentru creditul lor, clinicienii noștri seniori care au trecut prin acest proces recunosc valoarea”, spune el. Posibila alternativă – un rezultat rău al pacientului, privindu-și privirile și disciplinat – „este o modalitate teribilă de a încheia o carieră”.

Fiind Proactiv

Syverud spune că primește o mulțime de apeluri de la alte organizații care caută sfaturi sau informații despre implementarea unui program similar, de obicei după ce s-a întâmplat ceva care implică un clinician mai în vârstă.

“O mulțime de spitale se luptă dacă să facă acest lucru deloc”, spune el.

McMenamin spune că adoptarea politicilor care abordează o forță de muncă îmbătrânită – fie că este vorba de stabilirea unui program de mentorat pentru asistenți medicali sau a unui program de evaluare a clinicienilor mai în vârstă – s-ar putea să nu pară o prioritate evidentă acum. „Aceasta nu este o criză care va apărea în 2016”, spune el. Dar spitalele trebuie să se gândească la proiecțiile pe termen lung.

“Vom folosi această politică din ce în ce mai mult. Credem că trebuie să o avem în vigoare pentru” anii următori, spune Speirs. „În loc să reacționăm, suntem proactivi”.

Acest raport vă este adus de HealthLeaders Media.

Sistemele de sănătate optează din ce în ce mai mult pentru afilieri clinice față de fuziuni și achiziții.

Odată cu ICD-10 în funcțiune, experții IT din domeniul sănătății urmăresc schimbările viitoare ale cerințelor de utilizare semnificativă.

Aflați rezultatele raportului de informații HealthLeaders Media.

Asigurătorii non-profit continuă să își depășească performanțele omologilor lor. De-aceea.

Legea privind protecția pacienților și îngrijirea accesibilă (PPACA) rămâne o provocare de înțeles. Iată câteva puncte care pot ajuta la dezlegarea confuziei.

Acest raport vă este adus de HealthLeaders Media.

,

Bine ați venit la ediția din această săptămână a Healthcare Career Insights. Acest rezumat săptămânal evidențiază articole legate de carieră în domeniul sănătății, scoase de pe web pentru a vă ajuta să aflați ce urmează.

img

ahmetgashi

Related posts

Naukowcy zidentyfikowali kilka zmiennych, które mogą zwiększać ryzyko śmiertelności

Naukowcy zidentyfikowali kilka zmiennych, które mogą zwiększać ryzyko śmiertelności"Od...

Continue reading
by ahmetgashi

No entanto, há um outro ângulo para a referida lei

No entanto, há um outro ângulo para a referida leiApós o final da campanha, as especulações...

Continue reading
by ahmetgashi

Prendi lo stagista il cui mentore inizia a spingere il suo corpo contro il suo durante l’intervento, per esempio

Prendi lo stagista il cui mentore inizia a spingere il suo corpo contro il suo durante...

Continue reading
by ahmetgashi