KRIJO SHPALLJE

Çmimi: Nga to

Compare Listings

Shiten edhe disa  troje në Lagjen Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksin Arta “

Bardhosh
000

Përshkrimi

Shiten edhe disa  troje në Lagjen Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksin Arta “

 

 

Shiten edhe  disa  troje në Bardhosh – Lagje e Prishtinës në “Kompleksi Arta “. Trojet janë të ndara sipas terrenit me sipërfaqe të ndryshme nga 3.5 deri në 4 ari .

Ato qe ishin nga 5 ari janë të shitura sipas skicës qe e shihni. Kompleksi “Arta” gjenet në Bardhosh Lagje  e Prishtinës, ku dita ditës është duke u shndërruar në një lagje moderne të Prishtinës me një infrastrukturë dhe plan në stil të shteteve perëndimore.

Trojet shtrihen në kilometrin e katërt nga Prishtina në drejtim të Podujevës . Në fund të trojeve është edhe kanalizimi i ri i sistemit të qytetit nga e cila janë të lidhura edhe trojet tona.

Çdo kush që e blen një truall ndërtimi aty, njëkohësisht pa pagesë i takon edhe një parcelë e përbashkët e vogël përafërsisht 2 ari sipas numrit rendor shihni ne skicën e ndarjes se trojeve qe është planifikuar për një kopsht të përbashkët familjar dhe për fëmijë.

 

Kjo parcelë është  e lidhur me  rrugën në fund të  parcelave  majtas i parafundit ,shihne ne fletën poseduese. Kjo parcelë gjendet në fund të trojeve majtas parcela e ngjitur me rrugën  e lagjes.

 

Deri me tash janë shitur 10 troje nga fillimi dhe në fund .

 

Trojet kanë kanalizimin e ujerave të zeza me trashësi Fi 250,instalimin e rrymës po ashtu me kabllon e parapare industriale trashësinë Fi 120,dhe instalimin e ujët secili truall ka në brendësinë e vet.

 

Rruga është lëshuar 6 metra gjerësi është me standarde evropiane.

 

Është e shtruar me zhavorr dhe gur të bardh e përgatitur për asfalt dhe e ngjeshur me mjete të renda.

 

Por, për shkaqe të përvojave në praktikë gjatë ndërtimit të lagjeve të tilla po pësojnë dëmtime, kështu qe inxhinierët propozuan me mirë te bëhet shtrimi i rrugës  pas ndërtimit të lagjes.

 

-Rruga  kryesore  është asfaltuar deri të trojet. Autostrada i ndanë vetëm 500 metra nga e cila mund të inkuadrohen shpejt në rrugën për Prishtine, Mitrovicë, Podujeve dhe në Autostradë Prizren Gjilan, Shkup dhe Tiranë.

Nuk është larg  edhe  parcela e  dëkuar për stadiumin ndërkombëtar i  Prishtinës.

 

Kush do qoftë qe ka fat e blen truallin, ne ia përkthejmë të notari sipas rregullave ligjore që posedon me kontratën e shitblerjes brenda ditës .

Çmimi për ari është sipas marrëveshjes.

 

Iu bashkëngjisim fotot dhe video me dron , po edhe kopjen e planit dhe fletën poseduese  te reja.

Qe ti shihni se cilat troje janë te shitura qe t’u lehtësojmë  gjetjen  e tyre dhe ti vizitoni trojet edhe pa prezencën tonë.

 

Trojet te shënuara me  shenjen  e kuqe janë të shitura .

 

Iu mirëpresim me kënaqësi ofertat e juaja, me respekt nga pronari Asllan Dibrani.

 

Falminderit në mirekuptim .

Kontaktoni me ne si me poshtë:

Tel: 00383-49578008   gjithë aktual vetëm ne viber dhe Watsaap edhe  në kohën sa jam në Gjermani .

Mobil: Tel: 004917640176407 Asllan Dibrani Viber dhe Watsaap

Mobil: 0049 – 1773359622 Meriton Dibrani Viber dhe Watsaap

Po, edhe përmes emalit  asllan.dibrani@outlook.de

Stuttgart-Gjermani mund të na shkruani.

 

Po edhe  në FB Asllan Dibrani komunikojmë.

 

 

 

Shtojcë: oferte nga ana jonë për ju kompani e patundeshmerisë, miq dhe persona fizik të nderuar.

 

Iu ftojmë ju si  kompani e patundeshmerisë ,ju zyrtar  apo persona privat dhe miq të nderuar që të bëheni pjesëmarrës i shitjes dhe përfitimeve ndaj këtyre trojeve:

Për shitjen e trojeve nga ana e juaj, tek miqtë tuaj, përfitimi është i sigurt sikur në agjensionet ndërmjetësuese në Gjermani që përfitojnë 4% nga shuma e përgjithshme, prandaj edhe ju keni shansin e mirë të përfitoni në këtë rast. Iu urojme suksese.

Me përshëndetje miqësore  dhe respekt nga pronari  Asllan Dibrani.

  • Adresa: Bardhosh
  • Kodi Postar 10000

Detajet

Përditësuar më February 19, 2023 at 9:12 am

  • Çmimi: 000
  • Sipërfaqja: 400 m2
  • Sipërfaqja e tokës: 6000 m2
  • Lloji: Tokë
  • Statusi: Në shitje

Karakteristikat

Shikimet

Kontakto

meriton
meriton

Enquire about this property

Similar Properties

16,000€

m2: 550

Tokë

777

4 years më parë

16,000€

m2: 550

Tokë

777

4 years më parë

5,800€

Tokë

777

5 years më parë

5,800€

777

5 years më parë

10,000€

Tokë

777

6 years më parë

10,000€

777

6 years më parë

200,000€

m2: 400

Tokë

777

5 years më parë

200,000€

m2: 400

Tokë

777

5 years më parë


Nuk ka vlerësime ( 0 nga 5 )

Translate »